Tjänster

Vi hjälper företag navigera i det politiska landskapet.

Hos oss på Downtown Advisors har vi djup kunskap om policyprocesser och vet vilka strategier och handlingar som krävs för att göra skillnad. Vi värdesätter goda kundrelationer, hög kvalitet och att skapa verklig affärsnytta.

Vi stöttar företag och organisationer från hela världen i att förstå och analysera det offentliga och politiska landskapet i Sverige. Våra team består av seniora rådgivare som under många år haft uppdrag inom det politiken, bland annat som riksdagsledamöter, Kommunalråd och Ordföranden för kommunala och regionala fastighets- och exploateringsnämnder. Med vår djupa kunskap om hur det svenska samhället, politiska landskapet och näringslivet fungerar och utvecklas, har vi möjlighet att ta fram skräddarsydda strategier för att hjälpa våra uppdragsgivare att uppnå sina mål.

Vill du veta mer om vad vi kan göra för dig? Kontakta någon av våra rådgivare.

Public Affairs

På Downtown Advisors är vi experter på Public Affairs och specialiserade inom stadsutveckling, transport och mobilitet.

Hållbar stadsutveckling

Med vår unika kompetens från såväl nationell som regional och kommunal nivå har vi stor förståelse för de utmaningar du som fastighetsägare eller aktör inom stadsutveckling kan mötas av.

Transport och mobilitet

På Downtown Advisors har vi djup kunskap om den politiska utvecklingen inom järnvägs-, flyg-, väg- och sjötransporter.

Strategisk kommunikation

Våra rådgivare har lång erfarenhet av strategisk och politisk kommunikation och kan hjälpa er med allt ifrån att lansera ert varumärke till att ta fram långsiktiga strategier för ert kommunikationsarbete

Låt oss börja med ett samtal?

Vill du veta mer?

Kontakta våra teammedlemmar för att få veta mer om hur vi kan stödja din organisation.

Kontakta oss